LIME CRM NEWSLETTER -LISÄOSA

Lime CRM on kelpo kumppani sille, joka kaipaa parempaa boogieta asiakaskirjeidensä joukkolähetyksiin.

Lime CRM Newsletter -lisäosalla voit lähettää tiedotteita ja uutiskirjeitä sekä hallita tilaajia ja vastaanottajaluetteloita. Saat myös käyttöösi tilastotietoa markkinointisähköposteistasi: lähetetyt, avatut, klikatut, toimittamattomat.

Lime CRM Newsletter mahdollistaa seuraavaa:

  • Saat ohjakset kunnolla käsiisi sähköpostikampanjoimisesta Lime CRM:ssä.

  • Voit luoda markkinointitoimenpiteen LIME CRM:ssä, lisätä vastaanottajat, laatia asiakirjeen ja yhdistää sen markkinointitoimenpiteeseen Limessä.

  • Voit mitata asiakkaittesi tavoittamisen onnistumista mm. viestisi avaamisprosentin ja klikkausten määrän perusteella.

  • Näet, ketkä ovat saaneet viestisi. Se on hyödyllistä tietoa kaikille myynnistä asiakastukeen.

  • Näet tietysti viestisi myös kopioina Lime CRM:ssä.

Näin homma toimii

Taitaa olla helpointa, että lähestytään asiaa käytännön esimerkkitapauksen kautta. Sanotaan vaikka, että kutsutaan väkeä asiakastilaisuuteen. Kun Lime CRM Newsletter on käytössä, prosessi etenee seuraavalla tavalla.

  1. Tee valinta, jotta voit segmentoida yhteyshenkilösi LIME CRM:ssä. Ehkä tarpeen on kutsua vain A-asiakkaat, jotka ovat ostaneet tietyn tuotteenne. Lisätään heidät siis kampanjaan.

2. Luo sähköpostikampanja LIME CRM:ssä.

3. Luo joukkolähetys Newsletterin käyttöliittymässä. Aloita itse tekemästäsi ja yritysprofiiliinne perustuvasta sähköpostipohjasta. Vastaanottajaluetteloissa on nyt luomasi kampanja, ja voit valita vastaanottajiksi vaikka kaikki kampanjaan juuri liittämäsi ihmiset.

4. Kaikki kampanjan puitteissa tekemäsi lähetykset kerätään ja synkronoidaan Lime CRM:ään.

5. Kun lähetys on tehty, voit aina mennä kampanjan tietoihin Lime CRM:ssä ja seurata, ketkä vastaanottajista ovat avanneet sähköpostin tai klikanneet vaikkapa viestissä olevaa linkkiä. Voit tietysti myös katsoa yksittäisen yhteyshenkilön henkilökorttia nähdäksesi mitkä viestit hän on vastaanottanut.